Iubire

Te iubesc!Te iubesc!Te iubesc!Stii prea bine ca tu esti viata mea,ca te voi iubi mereu.Tu esti totul pentru mine!Cand vei suferi ,voi suferi si eu!
Te vises noaptea,te doresc!Deabia astept sa ne reintalnim pentru ,ca sa te pot strange in brate,sa te sarut,sa te ating,sa te simt aproape si sa-ti spun cat de mult te iubesc.Nu ma intereseaza de altcineva decat de tine pentru ca tu esti ingerul meu pazitor.Si sper sa fi toata viata de acum inainte.

As face orice pentru tine.Eu traiesc odata cu tine,esti o parte din mine.Te simt inauntrul meu,infiltrat in toate gandurile mele......Imi pare bine ca ai intrat in sufletul meu....
Mi-e frica sa traiesc fara tine,tu esti tot ce am mai scump pe lume.Mor de dorul tau....As vrea cand ma trezesc sa fi langa mine ca sa-ti pot spune "BUNA DIMINEATA,IUBIRE!"
M-ai facut cea mai fericita fata din aceasta lume.Nu am mai fost niciodata asa de fericita din cauza unei fete,asa ca floarea mea.Dar tu esti speciala,meriti tot ce e mai bun din lumea asta. Fara tine nu exista pamant…fara tine nu exista apa…fara tine nu exista NIMIC pentru mine … Esti cel mai pretios lucru din viata mea … ca cel mai pretios diamant din lume si cel care il are daca il pierde plange sau moare ca l-a avut si l-a pierdut…asa esti tu pentru mine fara tine viata mea numai are sens…Sunt ca o lumanare ce tot arde dar cand esti langa mine nu ma mai sting si cand vei pleca ma voi stange…