Scrisoare de dragoste

Scrisoare de dragoste


Tot ce vei citi, este o mica, dar lunga exprimare a sentimentelor care ma chinuie, care nu ma lasa in pace, sentimente fara de care nu as putea trai.
Am scris pe cerul albastru, dar norii mi-au sters cuvintele. Am scris pe tarmul marii, dar valurile mi-au sters cuvintele. Am scris in Yahoo mail sin in inima mea, si nimic si nimeni nu imi va putea sterge cuvintele.(din inima ca din mail..poate).
Dimineata:
Ma trezesc cu gandul la tine,cu speranta ca te voi vedea macar in trecere,speranta ca te vei gandi si la mine,speranta ca voi mai putea adauga in inima ta macar un sentiment microscopic de iubire.
Dupa-amiaza:
Simt un gol in inima si o durere in stomac (de mancat am mancat, dar oare ce pisici as mai vrea?). As vrea...sa te am aproape. As vrea...sa te strang in brate. As vrea...sa-ti simt parfumul. As vrea..sa te sarut. As vrea sa dispara timpul, (sa stau cu tine cat vreau), dar mai ales sa nu existe persoane care sa ne desparta. Dupa care stau si ma gandesc...daca nu il voi vedea azi? Atunci ii cer lui Dumnezeu sa ma transforme intr-o raza d soare, ca sa te pot privi in ochi....sau daca da ploaie sa ma transforme intr-o picatura d apa, sa iti ating chipul...iar daca da ninsoare sa ma transforme intr-un fulg de nea...sa ma asez pe buzele tale, sa te sarut, dupa care sa ma evapor, sa ajung in ceruri sa le povestesc ingerilor ca, alaturi de tine am descoperit raiul.
Seara+noaptea:
Moooa...asta e cea mai grea parte a zilei. Ma gandesc ca daca m-as transforma intr-o perna, as putea sa dormi cu tine in brate. Dar nu ma pot transforma...asa ca stau intinsa in pat si ma gandesc...a mai trecut o zi, dar oare de ce nu sunt fericita? Exista un singur raspuns...sunt innebunita dupa tine si nu imi e teama sa recunosc cum le este altora. Te visez noapte de noapte...dar am uitat sa iti spun..te vreau doar pe tine. Oare nu stii unde s-a pierdut iubirea mea mumosu-le?Imi dai voie sa o caut in inima ta? Cred ca acolo se poate ascunde cel mai bine.
Dragostea nu este numai flori (alea care inca nu mi le-ai dat...), zambete (astea la noi sigur nu lipsesc...),inseamna si lacrimi (alea pe care le vars eu in zilele cand nu te am aproape), dorinta (atunci cand iti vad buzele...si disper dupa sarutul tau), pasiune (asta nu se poate spune...), si de aceea nu foarte multi descopera puterea dragostei...
Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine numai in gand?........As vrea sa pot stii raspunsul la intrebarile astea.....
De ce ploua azi? De ce plange cerul? Eu cred ca plange pentru mine...Oare? sau plange pentru tine....Asa sa fie? Dar ploua prea mult, cred ca plange pentru amandoi, pentru ca inca nu ne-am intalnit. Maine daca este soare afara ce zici...ne intalnim? Mai ales la aceasta ultima intrebare as vrea sa imi raspunzi................................

Te iubesc........